Vergeet wat je weet en begin opnieuw!

WYSIWYG Nederland (What You See Is What You Get)

Recruiter of HR Manager, als je morgen zou gaan beginnen in je huidige functie en je mocht zelf volledig bepalen hoe je je werk zou inrichten, wat zou je dan doen? Verander je niets en doe je wat je al jaren doet? Of bepaal je opnieuw je rol en doel en kom je tot heel andere inzichten en conclusies?

Denk even aan de huidige generatie hoogopgeleide twintigers die de arbeidsmarkt betreedt en die je graag voor je organisatie wilt winnen: zij leven hun hele leven digitaal. Bellen niet meer, whatsappen nauwelijks. Zij communiceren via snapchat en insta en zijn bovendien zo grafisch ingesteld dat als er geen plaatjes worden getoond, ze snel verveeld raken en wegklikken van jouw zorgvuldig gevulde werken-bij website.

"We maken de schaarste op de arbeidsmarkt immers eigenhandig groter met de wijze waarop we nieuwe kandidaten werven (offline en outdated kanalen), de aannames die we doen op basis van tweedimensionale cv’s en de trage en traditionele wijze waarop we hen door het sollicitatieproces sluizen"

Tel daarbij op dat recruitment systemen al decennialang in de basis nooit zijn veranderd terwijl de arbeidsmarkt 180 graden is gekeerd.

Dus, vergeet je wat je weet en begin opnieuw….WYSIWYG©

Wat er niet is, moet je zelf maken. En daar is het dan: WYSIWYG©! Spreek uit ‘wizziwik’. WYSIWYG© betekent ‘What You See Is What You Get’. En precies op dat principe is ons recruitment systeem gebouwd om al die hardwerkende corporate recruiters een groot plezier te doen en hun werk te organiseren op de manier waar de markt al jaren om vraagt:

De vacaturewebsite is gemaakt voor onze nieuwe generatie, grafisch en weinig tekst, dus maximaal employer branding proof!

Het back office systeem voor de recruiter werkt als een Iphone, dead simple, geen invoervelden en alles, ik herhaal, alles geautomatiseerd.

De videorecruiter laat kandidaten direct online al functierelevante vragen beantwoorden. En hop, in je mailbox een videosollicitatie van 3 minuten vol op je scherm. In minder dan een minuut gedeeld met je hiring manager. Uiteraard werkt WYSIWYG© eenvoudig vanaf Iphones, Androids, Ipads, etc.

Meer weten of een vrijblijvende demo in eigen huisstijl? Neem contact op met robert.meengs@wysiwygnederland.nl