Video Recruitment Software

Werken met de beste video recruitment software? Wij bieden jou recruitment software geïntegreerd met een Video Recruiter.

WYSIWYG Video Recruitment

Hoeveel tijd zou je kunnen besparen als je je sollicitanten al even snel kon zien en horen? Heb je daar een uur voor nodig? Of is de klik er al binnen enkele minuten? WYSIWYG is een revolutie in recruitment technologie. Met onze Video Recruitment Software recruit je binnen enkele minuten de beste professionals voor je bedrijf, door middel van onze online, custom made video recruiter.


Wij zien het als onze missie om onze opdrachtgevers snel kennis te laten maken met de sollicitanten onze zelf (en niet zijn of haar CV) zodat de persoon onderdeel wordt van het selectieproces en niet alleen een ééndimensionaal document. Want, uiteindelijk werk je met een persoon en niet zijn / haar CV.

video-recruiter-wysiwyg-nederland

Video Recruitment toepassen?

Dat kan met onze Video Recruiter. Bekijk hieronder hoe de Video Recruiter voor jouw organisatie kan werken.

Vraag nu een demo aan

Vrijblijvend een custom made demo aanvragen op locatie? Dat kan! klik nu op de onderstaande link en vul uw contactgegevens in. Wij nemen uiterlijk binnen 2 werkdagen contact met u op om een afspraak in te plannen.

>Plan een demo<